Speedminton®

A Speedminton GmbH-t, melyet 2002-ben alapítottak, a világnak egy új sportot adott: a Crossminton / gyorstollaslabdát! A könnyű szabályok révén a sport vonzó a kemény játékosoknak és a szabadidős atlétáknak is, azaz bárkinek aki meg tud egy ütőt fogni! Legyen verseny vagy szabad stílus: a Crossminton / gyorstollaslabda egy játék határok nélkül.

A Speedminton® magas minőségű termékeket gyárt a legjobb anyagokból a Crossminton / gyorstollaslabda számára: aluminium és karbon ütők, levédett labdák, pályák, és sok más, minden amire szükségünk van, hogy játszhassunk a strandon, a parkokban, vagy az utcán. Játssz bárhol, bármikor!

Kratak povijesni sažetak

2001-ben, a berlini Kreuzberg kerületében találkoztak az első játékosok akiket elbűvölt az új találmány, egy gyorsabb és szélállóbb tollaslabda játék. Néhányan közülük alapítottak egy céget, a Speedminton GmbH-t, amely 5 éven keresztül az ötletet, egy teljesen új sportággat, a gyorstollaslabdát , és a sporthoz való termékeket is továbbfejlesztette. 2005-ben kerültek piacra az első szettek. A 2016/01/01 hivatalos megnevezése a sport lett nevezve a Crossminton.


A legjobb játékosokkal való együttmükődés során a termékek minősége folyamatossan fejlődött. A Speedminton® cég uralja a világ Crossminton / gyorstollaslabda üzletének 80 százalékát . A Speedminton® támogatja a sportág fejlesztéseit, támogat egyesületeket és szövetségeket. 2011 évben Berlinben szervezték meg az első ISBO Speedminton® világbajnokságot.

Crossminton / Speed Badminton meghódította a világot. Több mint 2,5 millió szabadidős játékos vanma , legtöbbjük Európában. De Ausztráliában, Mauritiuson, és Brazíliában is játszanak. 2012-ben, a Speedminton® Sporting Goods, Inc.-ben megalakult Kaliforniában.

Speedminton GmbH (székház)

Trachenbergring 85
12249 Berlin
Deutschland

Tel.: 0049 (30) 69 56 77 40
Fax: 0049 (30) 69 56 77 41
Email: info-garbage-@-garbage-speedminton-garbage-.-garbage-com