Speedminton® a világ körül

A Speedminton® ötlete Berlin egyik városnegyedében született meg. Eleinte csak pár ember játszott a helyi parkokban, de pár évvel később már a világ összes táján népszerűségnek örvendett. A Speedminton®-t ma öt kontinensen játszák. 2013-ban pedig már 52 nemzet játékosa küzdött meg egymással a második ISBO Speedminton Világbajnokságon!

[WWW.SPEEDMINTON.COM]

Speedminton® - Az eredeti

Speedminton® felelőssége, mint vállalat a tulajdonosk részére ismert. Mint munkaadó és gyártó , nagy hangsúlyt fektetünk a munkatársainkal való méltányos bánásmódra, valamint a kiváló minőségű és környezetbarát termék gyártására.

A jó minőségű Speedminton® termékekről, a REACH-nek megfelelő gyártási tanúsítványt állított ki több egymástól független intézmény.

Szívünk csücske a - speeder® Made in Germany:

A világszerte a Speedminton® által szabadalmaztatott labdákat hívjuk speeder®-nek. A Speeder® az egyetlen a Crossminton / gyorstollaslabda eszközök közül, amely nem Kínából származik, Szászországban / Németország kiváló minőségű svájci műanyag és egyéb újrahasznosítható anyagokból készülnek. A Speeder® a világ egyetlen engedélyezett labda a nemzeti és nemzetközi versenyeken a Nemzetközi Crossminton Szövetség (ICO) tagjai számára.

A Speeder® hullámos szoknyája pörög amikor repül . Azt eredményezi: hogy szélellenálló és a pontos. Csak a Speedminton® Speeder®-ével lehet sötétben játszani – a patront felhelyezük és speeder® világít akár 3 órán keresztül.

Per Hjalmarson: Európa és Világbajnok:
„A Speedminton® Speeder® az egyetlen versenyminőségű labda, mely a sportágunkban helyt áll, akár az én 250km/h sebességű szerváimnál!“

Rene Lewicki, ICO-elnöke:
„Minden más labda Kínából származik, olcsó másolatok, amelyek nem alkalmasak a a gyorstollas játékra, így a profi szinten csak a a Speedminton® Speeder®-ben bízunk meg.“

Az ütők

A folyamatos fejlesztésekn, a sokoldalú tapasztalatok valamint a kíváló minőségű anyagok bíztosítják a Speedminton® ütők magas színvonalát. Folyamatos tesztek igazolják, hogy csak az EU-ban engedélyezett anyagok kerülnek benne felhasználásra.

Egy saját minőségellenőr bíztosítja, hogy a Speedminton® ütők Kínában csak az előírásnak megfelelően környzetbarát körülmények között készüljenek. Ez elég ok arra, hogy világszerte a versenyzők mintegy 90 %-ka a Speedminton® fejlesztéseivel játszon.

Legyél a minőség iránt elkötelezett ahogy eddig, és akkor te is a több mint 10 millió elégedet ütősportos vevő közé fogsz tartozni.