Mi az a Speedminton?®

 

"Az ütős sportok Ferrarija." (T-Online)                                        

"Viszlát tollaslabda, helló Speedminton!" (New York Times)

 

A Speedminton® a Crossminton felszerelések piacvezető márkája. A Crossminton (korábbi nevén Speed Badminton) a tenisz, a squash és a tollaslabda keveréke - egy kombináció, aminek hála akárhol, akármikor játszhatsz!

A játék előkészületei roppant egyszerűek; sőt, még hálóra sincs szükség! A pálya két, 5,5 x 5,5 méteres négyzetből áll, ezek között pedig 12,8 méter távolságnak kell lennie. A Speeder®-eket (a labdáink neve) úgy terveztük, hogy beltéri és kültéri játékra is tökéletesen alkalmasak legyenek. Sokkal rövidebbek, nehezebbek és keskenyebbek, mint a hagyományos tollaslabdánál használt labdák. A szélben is stabilan repülnek, vízállóak, és a Speedlight® patronokkal még a sötétben is világítanak!

A Crossminton-t nagyon egyszerű megtanulni, pár ütés után már ráérzel az ízére, sőt, egyből be is zsebeled a pontokat!

Kiváló szabadidős tevékenység: játssz a strandon, a hátsó kertben, a parkban, egy parkolóban, vagy bármilyen nagy, sík kültéri területen! Azoknak, akik meccset szeretnének játszani, megalkottuk a legegyszerűbben felállítható pályát, az Easy Court®-ot. Két, egymástól 12 m távolságra lévő, 5 m x 5 m-es négyzetből (játékpályából) áll, amiket másodpercek alatt fel lehet állítani. A meccsre szigorú szabályok vonatkoznak!

Bármely korosztály számára élvezetes játék: egyedül vagy párokban is!

Akár a parton, parkban vagy az óceánban... Irány a szabadba és indulhat a játszma!